Obertes les inscripcions per a la Pedalejada popular 2012 del 5 de febrer a Sant Vicenç de Montalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/01/2012

Si us agrada anar en bici, si teniu ganes de passar una estona divertida amb la família, si voleu gaudir d´una passejada sobre rodes pels carrers de la vila… No ho dubteu!. La “Pedalejada popular 2012” us espera el proper diumenge 5 de febrer.
Podeu participar-hi, sigui quina sigui la vostra edat i sense por als defalliments, ja que el recorregut és de dificultat mínima, perquè tothom pugui gaudir de la passejada, arribar a la meta i gaudir d´un bon esmorzar.
Les inscripcions es faran els dies 26 i 27 de gener, de 9 a 13h, a l´Ajuntament on se us lliurarà un braçalet per poder gaudir de l´esmorzar.
El dia de la Pedalejada, la sortida es donarà des de la zona esportiva a les 2/4 de 9 del matí.
Us recordem que per a participar a la pedalejada és obligatori l´ús del casc. Així mateix, als menors de 16 anys, si no van acompanyats, els hi caldrà una autorització dels seus pares.
Un any més, el Club Ciclista Xurribikers, en col·laboració amb l´Ajuntament de l´Ajuntament de Sant Vicenç, s´encarrega de l´organització de la Pedaleja popular.


Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt – Sant Antoni, 13 – Sant Vicenç de Montalt – Telèfon 93 791 05 11 – Fax 93 791 29 61


 

Deixa un comentari