Publicat el 05/10/2015

És la cinquena edició d´un mercat que organitza la regidoria d´Emprenedoria, Comerç i Consum amb l´objectiu de promoure el reciclatge i el consum responsable de la ciutadania i donar una oportunitat als nous artesans i artistes locals no professionals i oferir un espai a les entitats i centres escolars per donar-se a conèixer i per autofinançar algunes de les seves activitats.
Aquest mercat està pensat per a les persones no professionals, les entitats i els centres escolars d’Alella, els quals podran mostrar els productes que ofereixen per a la venda o per a l’intercanvi. Els productes que es podran posar per a la venda o per a l’intercanvi seran articles de segona mà, productes artístics (artesania creativa o obres de qualsevol disciplina artística) i material de marxandatge de les entitats i centres escolars d´Alella.


Per participar i exposar en una parada els objectes propis al Mercat de Segones Oportunitats, cal fer la inscripció prèvia de forma presencial a l’Ajuntament, fins al 19 d´octubre.
Consulteu les condicions generals de participació en el Mercat de Segones Oportunitats. http://www.ajuntamentalella.cat/ 

Deixa un comentari