Publicat el 11/03/2022

Fins al 25 d’abril es poden presentar els treballs per a participar en la 43a edició del certamen infantil i juvenil 

 

 

Enguany se celebra la 43a edició dels Premis Literaris Goleta i Bergantí de narrativa i poesia catalanes, un certamen organitzat per la Biblioteca Joan Coromines, i que s’adreça a infants i jovent, d’entre 9 i 18 anys, residents al Masnou o alumnes d’un centre escolar de la vila.

Fins al 25 d’abril, es poden presentar les obres, en les modalitats de poesia i prosa i de temàtica lliure.
Els treballs han de ser individuals, escrits en català i totalment inèdits i, qui hi vulgui participar, podrà presentar com a màxim una obra per cadascuna de les modalitats.

Els treballs presentats es classificaran en tres grups, tenint en compte l’edat de l’autor o autora de l’obra, essent:
Grup A per a participants de 9 a 11 anys
Grup B de 12 a 14 anys i
Grup C de 15 a 18 anys.

El jurat, que serà nomenat pel comitè organitzador dels premis, farà la seva resolució pública en el decurs de l’acte de lliurament de premis que se celebrarà el dijous 26 de maig, a les 18.30 hores, a la sala Joan Comellas de l’Edifici Centre.

Els premis seran els mateixos per a totes tres categories: un val per bescanviar per un lot de llibres per valor de 150 euros per al primer premi, i un altre per valor de 75 euros, a bescanviar a la llibreria QuatreCincU d’Alella.

Podeu consultar les bases per a participar en la 43a edició dels premis literaris Goleta i Bergantí de Narrativa i Poesia Catalanes, a través d’aquest enllaç.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

 

 

Deixa un comentari