Publicat el 05/01/2018

La Regidoria de Joventut vol continuar promocionant els joves músics de Vilassar de Mar oferint-los un espai on mostrar el seu talent. Per això, el 9 de febrer vol començar un cicle d’acústics a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, que es faria cada divendres (20.30 h) durant els mesos de febrer, març i abril.

Les inscripcions pels grups locals que hi vulguin participar estaran obertes del 8 al 16 de gener.

Per participar, un dels requisits és que la meitat dels integrants del grup tinguin menys de 30 anys i un d’ells estigui empadronat al municipi. El grup haurà de realitzar tres concerts en tres divendres consecutius amb una durada per concert de 20-30 minuts.

La votació del públic i del jurat decidiran quins són els dos grups amb major puntuació que tindran l’oportunitat de gravar en vídeo tres temes del seu repertori realitzats en un concert en acústic a porta tancada conjuntament amb una entrevista. Aquests vídeos es penjaran al canal de Vimeo de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Podeu consultar les condicions de participació i descarregar-vos el full d’inscripció al web: www.vilassardemar.cat/musicallibres.

Deixa un comentari