Publicat el 07/02/2016

Obertament presenta una campanya de salut mental que farà parlar #CapConversaPendent, aquest és l’objectiu de la nova campanya i que persegueix la fita d’arribar a generar 10.000 converses sobre salut mental  entre la societat catalana durant aquest mes de febrer.

La crida va adreçada a tota persona que conegui algú proper a qui s’aprecia; dins la familia, la colla d’amics o un company de feina que tinguin o hagin pogut passar per algun tipus de problema de salut mental i amb el qual comparteix algun espai a la vida quotidiana. 

Obertament lluita així contra l’estigma en salut mental i que compta amb la implicació dels departaments Salut i de Benestar i Família de la Generalitat i La Fundació “la Caixa”, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona així com de diverses administracions locals.

Les persones amb un trastorn de salut mental, sovint es senten aïllades a causa de l’estigma i tabú socials. La solució és parlar, i és en mans de tots i totes. Així com parlem amb naturalitat sobre la salut física, hem de parlar de la salut mental. Parlar de salut mental és la millor eina contra l’estigma: entre tots i totes aconseguirem que no quedi cap conversa pendent sobre aquest tema.

L’estratègia de la campanya és la de saccejar les consciències i cridar a l’acció de la societat catalana i fer que les persones que coneixen algú proper que ha passat per un episodi de salut mental s’hi acotin i abordin aquesta conversa pendent.

Aconseguir que 10.000 persones entrin a la plataforma www.capconversapendent.org visualitzin l’espot de campanya, els vídeos testimonials i deixin el seu compromís d’abordar aquesta conversa i puguin compartir-ho i difondre-ho per xarxes socials és l’onjectiu  d’Obertament.

La web compta amb un comptador de converses que en tot moment ens donarà la xifra exacta del que ens falta per aconseguir el repte.

Deixa un comentari