Publicat el 05/02/2021

Ja  es pot accedir de forma online als cursos de metodologia efectiva per a fer front a l’estigma i contribuir a una societat més justa

Obertament és una suma d’esforços que pretén donar cobertura a tot el treball realitzat per moltes entitats i persones, facilitar la tasca de generació i disseminació d’aprenentatges i, a través del màrqueting social i de l’experiència en primera persona, treballar per aconseguir canvis a les actituds i els comportaments de la població respecte a les persones que tenen algun problema de salut mental.

El Campus virtual és una eina en línia que ofereix noves possibilitats i recursos per continuar la lluita contra l’estigma en salut mental, facilitant i universalitzant l’accés a cursos per formar-vos i desenvolupar habilitats.
– A qui s’adreça?
Tant a persones amb problemes de salut mental que desitgen unir-se al món de la lluita contra l’estigma, com a entitats i organitzacions que acompanyen i formen a la 1a persona.
– Què s’ofereix al Campus? 
El campus ofereix cursos i càpsules formatives de continuïtat corresponents a diferents itineraris i mòduls de formació de lluita contra l’estigma en salut mental.
 – De quins cursos disposa?
      –  Com elaborar projectes amb metodologia TLC3
      –  Formació d’Història de vida
      –  Acompanyar històries de vida
      –  Com vas? Accions de sensibilització al carrer
-Com s’hi pot accedir?
Accedir als recursos formatius que oferim és molt fàcil, donat que són gratuïts i de lliure accés i sense data d’obertura o tancament. Només cal que us registreu mitjançant un breu formulari d’inscripció!
– Accés al campus: https://www.obertament.org/campusvirtual/

Obertament és una suma d’esforços que pretén donar cobertura a tot el treball realitzat per moltes entitats i persones, facilitar la tasca de generació i disseminació d’aprenentatges i, a través del màrqueting social i de l’experiència en primera persona,treballar per aconseguir canvis a les actituds i els comportaments de la població respecte a les persones que tenen algun problema de salut mental.
Oficines: Ronda Sant Pere, 28, entresòl C – Barcelona
Tel. 931 123 717 (de 8.30 a 17 hores, de dilluns a dijous, de 8.30 a 14 hores els divendres). Correu electrònic: obertament@obertament.org.

La raó de ser d’Obertament és lluitar contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones a causa d’algun problema de salut mental i per fer que siguin protagonistes del canvi. Va néixer el desembre de 2010 de la mà dels principals agents socials de la salut mental a Catalunya.

 

Deixa un comentari