Publicat el 07/10/2016

Ja està oberta la inscripció per poder participar com a voluntari/voluntària en la nova edició del festival d’arquitectura 48h Open House BCN que se celebrarà el cap de setmana del 22 i 23 d’octubre amb l’objectiu d’apropar l’arquitectura al gran públic.
Badalona, com a ciutat convidada enguany en aquest festival d’arquitectura, fa una crida a la participació per aconseguir una quarantena de voluntaris/voluntàries.

Recordem que 15 edificis de Badalona obriran les seves portes al públic els dies 22 i 23 d’octubre i que s’han organitzat quatre itineraris guiats per experts que es podran realitzar amb inscripció prèvia. 

Edificis singulars oberts al públic
Els 15 edificis que obriran les seves portes els dies 22 i 23 d’octubre es troben ubicats en diferents barris de la ciutat de Badalona. El llistat inclou equipaments culturals, sanitaris, estacions de metro, la Casa de la Vila i la fàbrica Anís del Mono, entre altres.

El llistat d’edificis que obriran les seves portes al públic és aquest:
Anís del Mono – CAP Gran Sol . Casa de la Vila – Centre Cultural El Carme – Dipòsit d’aigües pluvials L’Estrella – Escola bressol Nero Nas – Escola Gitanjali – Estació Metro Llefià – Fòrum romà (circuit subsòl) – Habitatges al passatge de Josep Gironès – Institut La Llauna – Mercat de La Salut – Pavelló Olímpic – Teatre Principal – Zona esportiva Salvador Espriu

Itineraris guiats per experts
A Badalona s’han proposat 4 rutes: la Ruta Centre històric, la Ruta de la Reconversió industrial i dues rutes que mostren l’empremta dels Jocs Olímpics a la ciutat, una des de la vessant d’equipaments i espais públics i l’altra des de la mobilitat. La inscripció als itineraris s’ha de fer a través de l’enllaç següent. http://www.48hopenhousebarcelona.org/itineraris

Els experts que s’encarreguen de les rutes guiades són:

· Ruta centre Històric: Joan Mayné, antropòleg i museòleg
· Ruta Reconversió Industrial: Josep Maria Massot, arquitecte
· Ruta Jocs olímpics, Equipaments i Espais públics: Xavier Salvà
· Ruta Jocs olímpics, Mobilitat: Alfons Soldevila

La participació dels voluntaris/es és una peça clau del festival. Les persones interessades a participar com a voluntàries en aquesta iniciativa poden trobar informació sobre les inscripcions i els avantatges de formar part de la comunitat de voluntaris i voluntàries en aquests enllaços:

1. Enllaç al formulari d´inscripció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekuk36EAw3I1E7SHDPt_dp_ib6XL8ekiJjOyX49sZawhPIuw/viewform?c=0&w=1

2. Enllaç al web de Voluntaris:
ttp://www.48hopenhousebarcelona.org/ca/vull-adherir-me-2016

3. Enllaç amb el vídeocrida de VOLS: 
https://vimeo.com/180763747 – https://www.facebook.com/VOLSOHB

Deixa un comentari