Publicat el 06/03/2019

És la tercera edició d’aquesta iniciativa que vol afavorir l’exportació

El TecnoCampus obre la tercera edició del programa Go Global, amb l’objectiu d’acompanyar les empreses en el procés d’internacionalització mitjançant el suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica, la promoció i la sortida als mercats internacionals.
El programa té una metodologia pròpia que combina l’assessorament per part d’una xarxa d’experts en internacionalització i en màrqueting digital internacional, amb el servei d’aterratge en una xarxa exclusiva de parcs tecnològics i incubadores internacionals.

La convocatòria d’aquesta tercera edició està oberta fins al 12 d’abril. Se seleccionaran vuit empreses amb un producte o servei exportable i amb un equip qualificat i compromès en la implantació del projecte d’internacionalització de l’empresa. Les empreses del Maresme podran beneficiar-se d’una bonificació del 60% del cost total del programa.

Vols més informació?
Vine a la sessió informativa del proper 21 de març a les 12h, on podràs escoltar el testimoni d’Orygen, empresa que va participar en la primera edició del programa.

 

Deixa un comentari