Publicat el 09/03/2019

És la tercera edició d’aquesta iniciativa del TecnoCampus que vol afavorir l’exportació

El TecnoCampus obre la tercera edició del programa Go Global, amb l’objectiu d’acompanyar les empreses en el procés d’internacionalització mitjançant el suport en l’elaboració i execució de la planificació estratègica, la promoció i la sortida als mercats internacionals.

El programa té una metodologia pròpia que combina l’assessorament per part d’una xarxa d’experts en internacionalització i en màrqueting digital internacional, amb el servei d’aterratge en una xarxa exclusiva de parcs tecnològics i incubadores internacionals.

La convocatòria d’aquesta tercera edició està oberta fins al 12 d’abril. Se seleccionaran vuit empreses amb un producte o servei exportable i amb un equip qualificat i compromès en la implantació del projecte d’internacionalització de l’empresa. Les empreses del Maresme podran beneficiar-se d’una bonificació del 60% del cost total del programa.

El proper 21 de març a les 12 h tindrà lloc una sessió informativa durant la qual Orygen, empresa que va participar en la primera edició del programa, explicarà el seu testimoni.

Deixa un comentari