Publicat el 03/08/2022

Un total de set empreses són mecenes dels guardons, que es lliuraran el mes de novembre

 

 

 

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró convoquen els Premis Creatic amb la voluntat de reconèixer les millors iniciatives empresarials en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, per promoure i donar suport a nous projectes emprenedors que contribueixin a un creixement sostenible del nostre territori.
La convocatòria dels Premis Creatic d’enguany consta d’un Premi a la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la tecnologia i la innovació, dotat amb 12.000€ i un any d’estada bonificada a la incubadora d’empreses del TecnoCampus, així com d’un Premi a la millor iniciativa empresarial liderada per dones i un Premi al millor projecte amb impacte social, ambdós dotats amb 6.000€ i un any d’estada bonificada a la incubadora.
Aquest any els premis tenen una mirada especial cap a noves solucions en l’àmbit de la salut, les TIC, l’economia circular, la indústria 4.0, l’economia blava, i la indústria dels videojocs, com a sector estratègics del territori.

Els premis es lliuraran al mes de novembre en el transcurs de la Nit de l’Emprenedoria, en què també es farà un reconeixement a iniciatives emprenedores sorgides de l’àmbit de la Universitat i la Formació Professional. Les candidatures als premis es poden presentar fins al 5 d’octubre de 2022.
En una primera fase de selecció, un comitè format per representants del TecnoCampus i d’altres entitats col·laboradores seleccionarà dotze projectes finalistes. Posteriorment, els finalistes hauran de presentar el projecte en un format elevator pitch davant el jurat, que escollirà els guanyadors. Com ja ve succeint en les darreres edicions, els premis compten amb el mecenatge d’empreses i institucions compromeses amb un creixement sostenible de l’entorn. Són set en total: Bytemaster i ESED-Cyber Security & IT Solutions (categoria platinum); FYR Legal, Minoryx Therapeutics i Banc Sabadell (categoria gold); Derecho.com i Palobiofarma (categoria bronze). Amb el seu suport, aquestes empreses fan possible la dotació econòmica dels premis, i mostren així el compromís amb emprenedors que fan els seu primers passos.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Mataró

Deixa un comentari