Publicat el 08/07/2021

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, està destinat a projectes d’alt potencial de creixement en el sector salut

El TecnoCampus, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa en marxa StartHealth, un programa d’acceleració destinat a projectes d’alt potencial de creixement del sector salut.

StartHealth és el programa d’acceleració per a start-ups del sector salut que ofereix suport en la validació de la tecnologia i el model de negoci, en el llançament del producte al mercat i accés a finançament per accelerar el seu creixement.
Durant sis mesos, les deu start-ups seleccionades gaudiran d’assessorament expert individualitzat, formació especialitzada, connexió amb l’ecosistema innovador, accés a finançament i espai de treball gratuït a la incubadora TecnoCampus.

Start Health s’adreça a start-ups de nova creació, fins a cinc anys de vida, que desenvolupin innovacions tecnològiques vinculades al sector salut en els àmbits: Digital Health (Plataformes web, mòbils, IA, IoT, Big Data), Medical Devices (Instruments mèdics, Rehabilitació, Diagnosis malalties) i Biotech.

El programa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració d’ACCIÓ, Ship2B, Bstartup Health, UPF Ventures, 101 ventures, Barcelona Health Hub, el Consorci Sanitari del Maresme i la Fundació TIC Salut Social.

Les startups interessades poden presentar les seves sol·licituds, fins al 31 de juliol, a través de la web www.tecnocampus.cat

 

Deixa un comentari