Publicat el 15/10/2017

Fins el 21 de novembre, tant joves emprenedors com empreses de nova creació del municipi, tindran l’opció de presentar els seus projectes i aconseguir un impuls econòmic per a la seva activitat. Aquesta és la funció principal tant del Premi d’Emprenedoria @elmasnou_jove2017 com de les subvencions adreçades a empreses de nova creació al Masnou.

D’una banda, es poden presentar projectes per optar a la cinquena edició de la convocatòria @elmasnou_jove2017. Com en les edicions anteriors, aquesta convocatòria pretén incentivar l’esperit emprenedor entre el jovent de la vila i l’aparició de noves iniciatives empresarials que siguin viables tècnicament i econòmicament. Els premis estableixen una única categoria de participació: el Premi Emprenedor o Emprenedora Jove 2017, dotat amb un import econòmic de 6.000 euros, que s’haurà de destinar al projecte empresarial. Els emprenedors participants han de ser residents al Masnou i no tenir més de 35 anys. A més, no han de tenir el projecte empresarial en marxa o no han d’haver-lo posat en marxa abans de l’1 de gener de 2017, entre d’altres requisits que es poden consultar a les bases. Els projectes que optin als premis s’han de presentar a l’OAC, acompanyats amb un formulari.

D’altra banda, durant les mateixes dates, també s’ha obert la convocatòria per a la presentació de sol·licituds adreçades a empreses de nova creació al Masnou. La quantia màxima de subvenció per a cada projecte presentat és de 3.500 euros i per optar-hi cal ser promotor d’un projecte que s’hagi posat en marxa entre l’1 de novembre del 2016 i el 31 d’octubre del 2017 (ambdós inclosos), i que el domicili social de l’empresa sigui al municipi del Masnou. Es poden consultar totes les condicions i els requisits per participar-hi a les bases específiques reguladores d’aquestes subvencions (al web municipal del Masnou).

D’altra banda, per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb el personal tècnic del Centre d’Empreses Casa del Marquès, a l’adreça de correu electrònic casadelmarques@elmasnou.cat o per telèfon al 93 540 43 32.

Deixa un comentari