Publicat el 14/03/2016

Ja s´ha obert el termini per a presentar els treballs per a la Mostra Literària d´Argentona, que enguany arriba a la 33a edició.  La data límit per a presentar les propostes de prosa o poesia és el 7 d´abril i es poden fer arribar a l´Oficina d´Atenció Ciutadana de l´Ajuntament d´Argentona, en l´horari d´atenció, de dilluns a divendres de 8:30 a 14 hores i els dijous també de 16 a 19 hores. 

Només s´acceptarà una obra per categoria, modalitat i participant. Els treballs hauran de ser en català, individuals i totalment inèdit. 

A banda de les categories de prosa i poesia, es podran presentar també microrelats de fins a 140 caràcters, sense límit d´edat, i també relats breus per a discapacitats intel·lectuals, també sense límit d´edat dels participants.

Les obres premiades seran trameses per l’Ajuntament d’Argentona a la fase comarcal per participar a la fase final de la XXXIIIª Mostra Literària del Maresme. El veredicte es farà públic el dissabte dia 23 d’abril a les 19 hores al Saló de Pedra de l´antic Ajuntament.
Podeu consultar les bases de la Mostra Literària al següent enllaç: http://argentona.cat/document.php?id=34430

Deixa un comentari