Publicat el 26/10/2018

El dia límit de presentació de les propostes per al 5è Concurs de Cartells de Carnestoltes és el 12 de desembre, a les 20 h

La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró ha publicat les bases de participació del 5è Concurs de Cartells de Carnestoltes de la ciutat. La convocatòria va adreçada a professionals de disseny gràfic i a estudiants d’últim curs d’un grau universitari o d’un cicle superior en l’àmbit de disseny gràfic.

Les bases regulen que es poden presentar les obres individualment o de forma col·lectiva, i només es podrà presentar una proposta per participant o col·lectiu. La data màxima de lliurament dels cartells és el 12 de desembre a les 20 hores, i s’haurà d’efectuar a la seu de la Direcció de Cultura de Mataró (carrer de Sant Josep, 9).

El jurat estarà format per un dissenyador gràfic multidisciplinari i professor de disseny gràfic que ha participat en diversos jurats internacionals; un dissenyador gràfic i professor de disseny gràfic al Grau de Disseny de la Universitat de Barcelona (UB); un tècnic de disseny gràfic de l’Ajuntament de Mataró, dos tècnics de la Direcció de Cultura , un membre de la Comissió de Carnestoltes 2019 , i un representant de la Direcció Artística del Carnestoltes 2019. El veredicte del cartell guanyador es farà públic a mitjan febrer de 2019, a la roda de premsa de presentació dels actes de Carnestoltes.

El premi està dotat amb 1.500 €. La persona guanyadora també serà l’encarregada de dissenyar i maquetar el programa de mà dels actes del Carnestoltes i diverses aplicacions gràfiques derivades del disseny del cartell.

Els criteris per avaluar el cartell guanyador seran l’originalitat, la qualitat artística, la seva capacitat i claredat comunicativa, la seva adequació al Carnestoltes mataroní i la transmissió de valors positius vinculats a la celebració de la festa i a la participació ciutadana des de la responsabilitat.

Del 19 de febrer al 6 de març la biblioteca Pompeu Fabra acollirà l’exposició amb els cartells participants.

Deixa un comentari