Publicat el 13/01/2017

Per tal d’evitar les llargues cues que es generaven i la picaresca de la darrera vegada, la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Família i Gent Gran ha ideat un nou procés d’inscripció al programa d’activitats formatives per a la gent gran que aniran de febrer a juny.
Del 16 al 20 de gener, de 9 a 14 h, i el dimecres 18 també de 16.30 a 19 h, es recolliran totes les sol·licituds d’inscripció al departament de Serveis Socials, al carrer Santa Eulàlia, 40, i per a cada activitat sol·licitada es donarà un número a la persona inscrita.
En el cas que l’activitat tingui més demanda que places es farà un sorteig públic el dia 24 de gener al centre social Mn. Josep M. Galbany, a partir de les 11 h. Si l’activitat no omple les places no serà necessari el sorteig.
El dia 23, al departament de Serveis Socials, es podran consultar quines activitats aniran a sorteig i el dia 27 de gener es penjaran els llistats de persones amb plaça assignada de les activitats que han tingut més demanda que places, així com l’ordre de llista d’espera i la data d’inici del curs. 

Com a novetat d’aquest trimestre es tornen a engegar les xerrades mensuals, la primera el 14 de març sobre les voluntats anticipades i la segona, el 16 de maig, amb consells per prevenir la calor. Es faran a les 17 h, al centre social Mn. Josep M. Galbany. A l’anterior trimestre, d’octubre a desembre, es van desenvolupar 18 tallers amb la participació de 754 persones.

Podeu consultar el llibret de les noves activitats formatives al web municipal:
http://www.vilassardemar.cat/recursos-compartits/arxius/Gent%20granfebrer-juny17.pdf

Deixa un comentari