Publicat el 18/11/2015

El 46è Cros Ciutat de Mataró, la quarta prova més antiga d’aquestes característiques a Catalunya, que se celebra des de 1971, va reunir el passat diumenge 15 de novembre prop de 1.800 atletes.
Les curses van tenir lloc al Circuit Municipal de Cros del Camí dels Contrabandistes a partir de les 9.30 h. Són puntuables per al Gran Premi Català de Cros Cadet-Juvenil-Júnior i pel Circuit Maresmenc de Cros.
El Cros Ciutat de Mataró està organitzat pel Grup Atletisme Lluïsos Mataró i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró.
La cita esportiva va comptar aquest any amb una novetat destacada, ja que entre les diferents curses previstes va celebrar-se el 1r Campionat de Catalunya Absolut de relleus 4 x 2000 m mixtes. 
Precisament, la capital del Maresme és la primera ciutat europea que acull un Campionat Absolut de relleus 4 x 2000 m mixtes.
Es tracta d’una cursa per equips de 4 components, formats per dues dones i dos homes que s’alternen per córrer. Es preveu que aquesta prova s’implanti per primera vegada en el Campionat del Món d’Atletisme del 2017 a Londres. 

Deixa un comentari