Publicat el 10/06/2020

L’objectiu d’aquests canvis és el de facilitar que els vianants puguin mantenir la distància de seguretat sanitària quan practiquen esport o en les seves passejades

La primera d’aquestes zones es trobarà al carrer de Santiago Rusiñol en el tram comprès entre els carrers del Pintor Pau Roig i el del Doctor Martí Casas. En aquest tram, la línia d’estacionament de vehicles que es troba a la vorera est (costat Mataró) desapareix per convertir-se en zona per a vianants, mentre que la línia aparcament es desplaça al carril de circulació direcció muntanya d’aquest carrer. Per tant, la circulació al carrer de Santiago Rusiñol serà només de baixada en l’esmentat tram.
La segona d’aquestes noves zones per a vianants s’establirà en l’actual carril de pujada de la carretera de Premià de Dalt, en el tram que va des del passeig de Circumval·lació fins a la Gran Via de Lluís Companys. D’aquesta manera, i mentre no comencin les obres de reurbanització de la via, la circulació en aquest tram de la carretera de Premià de Dalt serà només de baixada.

 

 

Deixa un comentari