Noves zones d’aparcament amb horari limitat i gratuïtes al nucli antic de Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/03/2012

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha creat en tres carrers del nucli antic zones d’aparcament amb horari limitat a 25 minuts i gratuïtes, que entraran en funcionament el proper dilluns 12 de març. Aquestes zones estan situades als següents carrers:
– Rector Bartrina, entre Santa Isabel i La Pau.
– Sant Ignasi, entre Santa Isabel i La Pau.
– Ca la Duana, entre N-II i entrada a Pau Vila.
Amb un ús correcte d’aquest sistema s’aconseguirà una major rotació d’aparcament a la zona del centre i un benefici tant per als comerços com per als usuaris que, a partir d’ara, tindran més facilitats a l’hora d’aparcar per anar a comprar o fer gestions de curta durada. Aquestes zones estan degudament senyalitzades i els cotxes que hi estacionin hauran d’utilitzar els discs horaris o anotació manual i col·locar-los en un lloc visible de l’automòbil. D’aquesta manera, la Policia Local podrà controlar el temps d’estacionament, que no podrà superar els 25 minuts.


Horari limitat de 15 minuts en les zones de càrrega i descàrrega
De la mateixa manera i amb l’objectiu d’aconseguir una major rotació dels vehicles comercials i/o industrials en les operacions de càrrega i descàrrega, les zones que a continuació es relacionen es faran d’horari limitat a 15 minuts (amb indicació horària) i dins l’horari “feiners de 9 a 21 hores i dissabtes de 8 a 13 hores”. Aquestes zones, són les següents:
– Pl. Ajuntament.
– Pl. Escultor Monjo.
– Carrer Montserrat  (a continuació de la cruïlla amb el carrer Santa Isabel).
– Carrer Sant Josep (a continuació del carrer Miquel Borotau).
– Ca la Duana (a continuació de Masriera).

Deixa un comentari