Publicat el 05/08/2021

L’Ajuntament del Masnou posa en marxa la desena edició del Grup de suport emocional i ajuda mútua (GSAM)

 Aquest Grup (GSAM) és un espai de relació, de suport psicològic, d’intercanvi d’experiències i d’ajuda mútua adreçat a persones cuidadores no professionals, és a dir, a qualsevol ciutadà o ciutadana que tingui a càrrec una persona depenent i amb indiferència  de l’edat o de si té atorgat el grau de dependència.

Organitzat conjuntament per l’Ajuntament del Masnou i la Diputació de Barcelona, les sessions es reprenen després d’un any 2020 en el qual es van ajornar a causa de la pandèmia.
Ara, tornen amb un format similar, en sessions de 10 trobades d’una hora i mitja a la setmana, amb l’objectiu d’evitar la sobrecàrrega emocional i física de la cura, conèixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrès.

Dirigides per una psicòloga de la Fundació Hospital, les sessions es realitzaran tots els dijous de 10:30 a 12 hores, des del 14 d’octubre i fins al 16 de desembre.
Per assistir-hi, cal reservar plaça trucant al 93.557.18.00 o escriure un correu a l’adreça electrònica ebasp@elmasnou.cat

Dates: Del 14 d’octubre al 16 de desembre.
Dia: Dijous.
Horari: de 10:30 a 12 hores.
Telèfon: 93.557.18.00
Correu electrònic: ebasp@elmasnou.cat

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament del Masnou

 

Deixa un comentari