Publicat el 03/11/2020

Malgrat la situació excepcional causada per la pandèmia, tres escriptors d’Arenys de Munt acaben de publicar nous llibres

Roser Soms Tramujas ha publicat el recull poètic “Reflexos de la lluna a l’aigua”, amb reflexions que va anar escrivint en moments d’inspiració, textos curts que ens conviden a reflexionar sobre les creences que estructuren la nostra vida.

Joan Mayans i Planells és l’autor de “El futur no és el que era”, una novel·la sobre quatre personatges que ho canviarien tot per poder tornar enrere i escriure un futur més memorable. L’obra va guanyar el X Premi Pollença de Narrativa, la publica Cossetània Edicions i se’n poden tastar alguns capítols al web www.elfutur.cat.

Francesc Forn i Salvà, historiador local, afegeix un nou títol a la nombrosa llista de llibres publicats: “Raimon Torroja i Valls, mestre d’infants i mestre de mestres”, sobre aquest mestre i pedagog memorable i influent.

Les presentacions d’aquests llibres, que havien de fer-se aquesta tardor, s’han hagut d’ajornar a causa de la COVID-19, però es portaran a terme més endavant.
Aquests llibres es poden trobar a les llibreries d’Arenys de Munt, Boli Blau i Can Pujadas.

Deixa un comentari