Publicat el 27/04/2021

Fins al 22 de maig és obert el termini de  sol·licitud per obtenir subvencions per instal·lar plaques d’energia solar fotovoltaica

S’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per obtenir subvencions per instal·lar plaques d’energia solar fotovoltaica per a l’autoconsum que es disposin en béns immobles destinats a l’ús d’habitatge o terciari, o per a inversions de millora o rehabilitació de les ja existents a Montgat.

Les poden sol·licitar les persones, empreses, entitats i comunitats de propietaris, només en els edificis dels quals siguin propietaris o llogaters. L’import serà del 33 % del cost total de la instal·lació amb un topall màxim de 3.000 euros per a ajuts individuals, i un topall màxim de 5.000 euros per a comunitats de propietaris, associacions veïnals, entitats locals i empreses.
Les sol·licituds s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana amb cita prèvia o electrònicament a través del portal de tràmits de la web municipal.

El municipi de Montgat està compromès amb la lluita contra el canvi climàtic i a engegar projectes per poder afrontar la transició energètica, i amb aquesta línia de subvencions vol estimular la instal·lació de instal·lacions d’autoconsum per aprofitament de l’energia provinent del sol per a usos elèctrics o tèrmics al poble.
Podeu consultar el tràmit i la documentació que cal aportar al portal de tràmits clicant aquí:
https://tramits.montgat.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?IdTema=20&IdTramit=176&IdTema=20

 

 

Deixa un comentari