Noves activitats formatives per a la gent gran de Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/01/2013

La Regidoria de Serveis Socials, Gent Gran i Família ja té a punt el nou programa d’activitats per a la gent gran del primer semestre del 2013, que anirà de febrer a juny. Els dies 21 i 22 de gener són les dates d’inscripció, amb la peculiaritat que cada un dels dies servirà per a inscriure’s a unes activitats concretes i no al conjunt de totes, i així evitar les cues que es formaven altres anys. Les inscripcions es faran a l’Escola Nàutica (c. Santa Eulàlia, 40).


Un taller de creativitat i sudokus, un de feng shui, un de plantes aromàtiques i un altre de qualitat de vida són les novetats que presenta el programa d’enguany, que continua amb l’objectiu de promoure entre la gent gran l’activitat física, la cognitiva i la de lleure per millorar la seva qualitat de vida. A més del tallers nous, n’hi ha d’altres que segueixen davant l’èxit i la bona acollida com són els de la memòria, informàtica, mandales, bollywood, txi-kung, gimnàstica suau, balls country o els de piscina.


La informació detallada d’aquestes activitats i també les que organitzen per a la gent gran el Centre Cívic del Passeig, el Centre Cívic Lluís Jover i la Biblioteca Municipal es poden consultar en un fulletó que ha editat l’Ajuntament i que també està disponible al web municipal www.vilassardemar.cat.


Inscripcions:
21 gener
De 16.30 a 18.30 h Inscripcions a les següents activitats:
– Taller de qualitat de vida i benestar
– Taller de creativitat i sudokus
– Taller de mandales 1r grup
– Taller de la memòria 1r nivell 1r grup
– Informàtica
– Bollywood
– Txi-kung


22 gener
De 16.30 a 18.30 h Inscripcions a les següents activitats:
– Taller de mandales 2n grup
– Taller aprendre a envellir
– Taller de la memòria 1r nivell 2n grup
– Aula de manteniment de la memòria
– Piscina
– Taller de feng shui
– Taller de plantes aromàtiques

Deixa un comentari