Publicat el 13/10/2020

Aquest servei mòbil d’autoreparació de petits electrodomèstics i bicicletes s’intal.larà, aquest diumenge, a la plaça Nova

El proper diumenge 18 d’octubre, de 10 a 13 hores, s’instal·larà a la plaça Nova La Reparatruck, un servei mòbil d’eines i mitjans necessaris i que compta amb personal qualificat que t’ajudarà a fer l’autoreparació de petits electrodomèstics o mecànics, entre d’altres.

La Reparatruck consisteix en un servei d’assessorament tècnic en l’autoreparació de bicicletes, petits aparells elèctrics i equips informàtics, gratuït per a la ciutadania. Dinamitzada per Solidança, aquesta itinerància es realitza amb el suport del Consorci de Residus del Maresme i l’Agència de Residus de Catalunya en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.
Es tracta d’un vehicle amb un tècnic, eines i mitjans necessaris per poder portar a terme les reparacions. L’objectiu és apoderar la ciutadania en la reparació i fomentar un canvi d’hàbits de consum, per poder allargar la vida útil dels objectes. Així, les persones assistents puguin reparar elles mateixes el seu objecte amb l’ajuda dels mitjans que tindrà a disposició.
Està previst que La Reparatruck visiti Argentona una vegada durant el mes de novembre i desembre.

MESURES COVID-19
A causa del context sanitari actual, l’activitat es desenvoluparà seguint diverses mesures de prevenció i protecció. Serà imprescindible l’ús de la mascareta, rentar-se les mans i desinfectar-les amb gel hidroalcohòlic abans i després de l’activitat i mantenir la distància entre les persones participants, entre d’altres.

 

Deixa un comentari