Publicat el 13/11/2020

Les parades s’instal·laran provisionalment en l’espai que va del Camp de les Moreres fins al recinte firal

L’Ajuntament de Granollers està ultimant tota la infraestructura per poder instal·lar provisionalment el mercat del dijous a la zona sud de la ciutat a partir de dijous vinent.  Aquesta ubicació permetrà garantir el compliment de les mesures per aturar els casos de Covid-19 que va decretar la Generalitat el passat 15 d’octubre, que limiten al 30% l’aforament dels mercats no sedentaris.

El mercat del dijous, amb 372 parades ubicades als carrers i places del centre i amb diversos punts d’entrada on conviuen molts usos urbans (comerços, habitatges, oficines, etc), és incompatible amb el compliment de les mesures decretades. Per aquest motiu, s’ha buscat una ubicació provisional per poder celebrar el mercat i alhora complir les mesures de seguretat.
L’Ajuntament ha treballat la proposta amb marxants, productors i pagesos per poder celebrar el mercat en el nou emplaçament mentre estiguin vigents les mesures decretades.  Així doncs, a partir de dijous vinent 19 de novembre, de manera provisional, el mercat del dijous es farà a la zona compresa entre el Camp de les Moreres i el recinte firal.

 

 

Deixa un comentari