Publicat el 18/01/2016

Per la seva banda, la companyia Magatzem d´Arts serà l´encarregada de donar el tret de sortida a la temporada hivern – primavera 2016 del Teatre La Massa, el proper diumenge 24 de gener, amb l´espectacle Blancaneus i els 7 nans. 

Aquesta serà una nova temporada que veurà el naixement d´una nova companyia vilassarenca, els Dijous Gras, que a partir del 19 de febrer i durant 10 dies s´instal·laran a l´escenari de La Massa amb l´espectacle 30Mil.

La primera meitat del 2016 La Massa continua apostant també per la música clàssica i la primera de les visites serà la d´Albert Guinovart, com a solista i el director Jordi Bernàcer, amb obres de Mendelssohn, Mozart i Beethoven, el proper 31 de gener. La temporada de clàssica es completarà amb el director Ladislau Pietro Horvath i obres de Haydn, Elgar i Mozart, el 20 de març.

El mes d´abril s´engegarà el cicle Mai Més amb espectacles sobre la memòria històrica, on s´hi podran veure les companyies La Belle Ensemble i La Immortal, amb els espectacles Diari d´una miliciana i Neus. I també a l´abril, a l´escenari de La Massa i de la ma d´El Casal Popular, es recuperarà un clàssic del teatre vilassarenc, Música Viva. Un dels plats forts de la temporada serà la visita de la companyia Les Antonietes, que amb revisions de clàssics com Vània o Stockmann han creat un llenguatge propi que continuen explorant amb la seva nova proposta: Un tramvia anomenat desig. Es podrà veure a La Massa el dia de Sant Jordi.

El públic familiar és també un dels puntals de la temporada i a La Massa s´hi podran veure espectacles com Zaquizamí, de la companyia Roberto G. Alonso o L´Endrapasomnis, de Teatre al Detall i també cinema en català durant cinc diumenges.

 

La temporada es tancarà el 17 de juliol amb la Metropolitan Youth Orchestra of New York, en el concert solidàri per Càritas .

Deixa un comentari