Publicat el 25/09/2020

Aquesta temporada ve acompanyada de nova imatge, creada per l’il·lustrador Daniel Montes

Aquesta il·lustració vol transmetre la capacitat del teatre de transportar-nos més enllà de la nostra pròpia realitat, obrir mons, obrir portes al viatge intel·lectual i emocional. L’Espai d’arts escèniques Casal d’Alella, d’aquesta manera, obre de nou les seves portes per oferir una programació presencial de teatre, música i dansa.

S’han reprogramat en aquests mesos la majoria dels espectacles suspesos per l’estat d’alarma i se sumen noves propostes fruit de residències tècniques i concerts i activitats del festival Espais de poesia. Cal fer constar la importantíssima presència d’artistes d’Alella: Júlia Campistany, Abel Folk, la periodista Emma Riverola, Cristina Segura i Oleguer Aymaní, Hisako Hiseki i el grup de teatre del Casal Pàmpol.
Així mateix, l’Espai acull les tertúlies que organitzava Can Lleonart, amb l’objectiu de fer possible activitats de tanta repercussió i oferir un espai segur amb un aforament similar, i les sessions de cinema que es van inaugurar el cap de setmana passat.
Les entrades ja es poden adquirir, excepte per a les tertúlies, que s’oferiran 15 dies abans de cada sessió. L’aforament serà limitat i es prendran totes les mesures necessàries per convertir el teatre en un espai segur.

Programació: https://alella.cat/ARXIUS/2020/cultura/Espai/Fullet_Programacio_Espai_oct_des_DEF.pdf

Deixa un comentari