Publicat el 05/09/2021

El pròxim dimecres 15 de setembre, de 17 a 21 hores, la sala del primer pis de l’Ajuntament acollirà la campanya. Per a participar-hi, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat

El Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, impulsaran una nova jornada de donació de sang al municipi el pròxim dimecres 15 de setembre.
La campanya es farà de 17 a 21 hores a la sala del primer pis de l’Ajuntament. El consistori anima els veïns i les veïnes a participar-hi i avança que en tot moment se seguirà un estricte protocol de seguretat i prevenció enfront de la Covid-19.
Així mateix, des del Banc de Sang i Teixits, es fa una crida a la població per mantenir les donacions, ja que amb el pas de l’estiu i la represa de les intervencions quirúrgiques, es preveu una disminució de les reserves de sang.

Els requisits per a donar sang són: tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre. És important que entre donació i donació hagin passat un mínim de dos mesos.
Per últim, si s’ha patit la Covid-19 o s’ha estat en contacte amb algú que l’hagi patit, cal esperar-se un mes.

Les persones interessades poden reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Caldes d’Estrac

 

Deixa un comentari