Publicat el 14/01/2021

L’artista s’acosta a la natura des de formes desapercebudes, des de la subtilesa de les ombres i les traces plenes de textures del grafit

Can Manyé comença la programació expositiva d’aquest 2021 amb una proposta de Sylvie Bussières, artista quebequesa resident a Roca Umbert Fàbrica de les Arts.
“Males herbes” és una mostra realitzada a l’Espai d’Art i Creació Can Manyé, Alella, on també col·labora la Fundació Palau i Fabre, de Caldes d’Estrac.

L’exposició es podrà veure a tots dos espais, a Can Manyé del 15 de gener al 14 de març d’aquest 2021 i a la Fundació del 20 de novembre al 20 de febrer del 2022.
La fotografia, el dibuix i l’audiovisual s’hibriden en peces de petit i gran format. Sylvie Bussières s’acosta a la natura des de formes desapercebudes, des de la subtilesa de les ombres i les traces plenes de textures del grafit. Com bé indica Manuel Guerrero al full de sala: “A les superfícies negres, la vibració de les línies, les formes i la llum, semblen mostrar-nos l’energia de la vida vegetal i natural i la llibertat que ens evoquen les males herbes. Allò que em sembla més destacat dels dibuixos de Sylvie Bussières és com aconsegueix de remarcar i dignificar la vida vegetal i l’energia que desprèn. És com si portés el verd de la vida vegetal a l’origen mineral de la mina de carbó”. Obres que, alhora, han generat la publicació Mala hierba (Gallego editor, 2020) de l’artista amb Joan Fontcuberta.

 

 

Deixa un comentari