Publicat el 05/05/2017

El complex Sorli Emocions, del 12 al 14 de maig, acollirà  una trobada de tendències que combinarà moda, disseny, lifestyle, gastronomia, decoració, música en directe i diverses activitats per gaudir amb amics o en família.

Els dies 12, 13 i 14 de maig el complex comercial i esportiu Sorli Emocions acollirà una nova edició de l’Emocions Market, un esdeveniment social de referència que es celebra a Vilassar de Dalt (Maresme) i que espera rebre 5.000 visitants.

Basat en el “concept store” on trobar des de productes gourmet o d’alta cosmètica fins a moda, joieria, decoració i art, l’Emocions Market té lloc sota dues haimes de 400 i 200 metres quadrats on l’entrada i el pàrquing són gratuïts.
La haima més gran acollirà la mostra de tendències, complements i objectes de la llar, entre d’altres productes i la segona constituirà l’espai Damm, un chill out on relaxar-se, prendre l’aperitiu i xerrar tot gaudint de música en directe a càrrec d’Eva Mariol (dissabte 13 i diumenge 14 de 12.30 a 14h) i de The blues prisioners (dissabte 13 de 18 a 19.30h).
“Emocions Market” també comptarà amb una variada oferta gastronòmica sobre rodes amb diversos foodtrucks i amb diferents activitats infantils.

Sorli Emocions
El centre comercial ofereix primeres marques en perfumeria, cosmètica, complements, paraments de la llar, llibreria, alimentació i vins. També compta amb un espai on s’imparteixen tallers i cursos de cuina.

Deixa un comentari