Publicat el 17/06/2022

Divendres 17 de juny es celebra el Mercat DO Alella amb maridatge de cuina i vins, al Mercat de Montgat

 

 

 

Aquest divendres 17 de juny es celebra la 3a. edició dels Mercats DO Alella al Mercat de Montgat. A partir de les 19 h hi trobareu vins de DO Alella i tapes preparades pels paradistes de Montgat i a les 19 h hi haurà l’actuació del grup musical Retro’s.

Mercats amb DO Alella és una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella per dinamitzar els mercats municipals amb accions de promoció i a través d’una marca global.
Mercats amb DO Alella és una marca associada als valors de qualitat i proximitat, de pertinença geogràfica.
Es va crear amb l’objectiu de fomentar l’hàbit saludable de consum de producte local i sostenible, maridant-lo amb vins de la DO Alella, i per potenciar la relació entre productors, comerciants i consumidor final amb El Mercat com a nexe d’unió socialitzador. El vi com a producte enogastronòmic propi de la dieta mediterrània, la vinya i l’activitat agrícola com a paisatge identitari i font de biodiversitat, conformen els eixos vertebradors del programa de promoció.
El 2017 es va engegar la iniciativa a manera de prova pilot a 4 dels 23 municipis consorciats: Teià, Alella, el Masnou i Montgat.
Mercats amb DO Alella és possible gràcies a la col·laboració conjunta entre el Consorci de Promoció enoturística de la DO Alella, l’Ajuntament de Montgat, El Mercat de Montgat i dels comerciants i cellers implicats sota la DO Alella que aposten pel projecte. Compte també amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Montgat

Deixa un comentari