Nova edició del Mercat del Trasto de Badalona dedicada per primer cop a les joguines i els objectes de Nadal | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/11/2012

El Parc de les Muntanyetes, al barri de Montigalà, acollirà el diumenge 16 de desembre el Mercat del Trasto de Nadal, la dotzena edició de la fira que promou la reutilització de productes que, en aquesta ocasió, se centrarà en les joguines i els objectes de Nadal.


El Mercat del Trasto vol donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti. En aquesta edició tenen un protagonisme especial els objectes relacionats amb el Nadal, com poden ser joguines, elements de decoració o postals fetes amb materials reciclats. Amb aquest objectiu, una part important de les parades s’atorgaran a les persones que ofereixin exclusivament els objectes vinculats a aquesta celebració.


Cal destacar també que aquest Mercat del Trasto col·labora amb la campanya “Nadal Solidari-Cap nen sense joguina”, que organitza l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament amb la col·laboració de l’entitat Voluntaris Badalona, associacions de veïns, associacions de comerciants i altres entitats de Badalona. Les persones que vulguin fer la seva aportació a aquesta campanya trobaran una parada de Voluntaris Badalona on podran donar joguines noves destinades a les famílies que més ho necessitin.
Com en les edicions anteriors, cada participant en el Mercat del Trasto s’ha de fer càrrec dels seus objectes pel que fa al transport, tant d’entrada com de sortida. Per altra banda, i com a norma general, està prohibida la venda de productes d’alimentació.


La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea ha remarcat que s’ha volgut muntar aquest Mercat del Trasto enfocat a les joguines i als objectes de nadal “perquè creiem que en aquesta època de crisi que patim és important poder donar l’oportunitat a tothom d’accedir a objectes propis d’aquesta festivitat a preus gairebé simbòlics”.


Totes les persones que estiguin interessades en participar muntant una parada amb els seus objectes usats s’han d’inscriure prèviament a través del formulari que hi ha a la pàgina web de l’Ajuntament. El formulari signat es pot enviar per e-mail a ed_ambiental@badalona.cat, o be portar-lo en persona a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, a l’edifici El Viver, plaça Assemblea de Catalunya 9-12.

Deixa un comentari