Publicat el 05/09/2016

La Regidoria de Participació, Transparència i Regeneració Institucional de l´Ajuntament de Cabrils i el col·lectiu de Sapiens The Game proposen una nova edició del joc Sapiens a la nit del divendres 9 de setembre.   
La darrera edició del Sapiens a Cabrils va ser el 19 de desembre i va centrar-se entorn el suport a les persones refugiades.
La jornada va ser un èxit de participació, de recaptació i d´implicació local tant en la seva organització com en el mateix joc.
Pel que fa a aquesta nova edició, expliquen els promotors de la iniciativa, estrena temàtica. 

Es tracta d´un Sapiens Cabrils, un homenatge al poble amb un acte inclusiu -on no té per què guanyar “qui més en sap de Cabrils” o “el de tota la vida”-, de cohesió i d´articular teixit social. 

La jornada tindrà lloc la nit de divendres 9 de setembre a l´Arborètum – Can Barba. 
A banda de la ubicació, una altra novetat important serà la implicació de forma directa de les entitats i associacions del municipi.  Per poder participar, cal formar un equip de 5 a 8 persones i escriure un correu a sapiensthegame@gmail.com

Els diners que es recaptin aniran destinats a projectes solidaris, internacionals o no, que proposin les entitats, associacions i veïns i veïnes de Cabrils. 

Per proposar algun projecte hi ha dues adreces de contacte: participacio@cabrils.cat i sapiensthegame@gmail.com

Deixa un comentari