Publicat el 17/09/2020

El Club de Tenis La Llobera de Cabrils acull els dies 25 i 26 de setembre una nova edició de MicroSensacions Teatrals

La bona acollida per part de públic i actors fa possible celebrar MicroSensacions Teatrals per tercera vegada aquest estiu, una proposta de 3 microteatres representats davant un públic reduït.
El passat mes de juliol, el Club de Tenis La Llobera de Cabrils (El Maresme), acollia aquest projecte pilot, un format teatral que consisteix en la representació d’històries de curta durada (uns 10-15 minuts), en espais reduïts, no pensats originàriament per servir d’escenari (en aquesta ocasió a l’aire lliure), i amb molt poc públic (com a màxim 20 persones).

La inauguració del projecte estava prevista pel març, però la pandèmia va frenar la seva estrena i es va posposar al juliol, quan es va poder fer a l’aire lliure. I va ser tot un èxit, tant pels actors, que pujaven a un escenari després de més de sis mesos, i pel públic que podia gaudir de teatre a l’aire lliure amb una proposta insòlita. La darrera sessió va comptar també amb màgia, música i cinema. En aquesta ocasió, el programa inclou un espectacle de titelles eròtiques.

Una pista de mini-futbito i una altra de pàdel es convertien en teatres improvisats a l’aire lliure, per gaudir de la cultura i les nits estivals en un espai atípic. I aquesta és la màgia de MicroSensacions: convertir qualsevol espai en un teatre.
Aquesta fórmula, a més, fa que el públic estigui molt a prop dels actors, mantenint gairebé contacte amb ells, sense la distància que dona un escenari, però mantenint les distàncies de seguretat que marca, actualment, el protocol sanitari. Actor i espectador es veuen i se senten d’una manera diferent. Aquesta proximitat genera una energia molt especial durant la funció.
Els espectacles seleccionats són “Un cuento Xino” de Thaís Buforn, dirigida per Bernat Muñoz i interpretada per Marina Durán i Thaís Buforn; “Duérmete niño” dirigida per Neus Suñé i interpretada per Xavi Alvarez i Anna Prats; i “Entre Ve(r)sos” un espectacle de titelles eròtiques, realitzat i interpretat per Sonia Sobrino.
Més informació: https://www.facebook.com/Microsensacions-102974811323298
Club Tennis La Llobera, Pollancres, 15 – Cabrils, Tel. 937 53 05 04
Passis: 20,30 h – 21 h – 21,30 h – 22 h.
Reserva entrades: microsensacionsteatrals@gmail.com o 1 hora abans en taquilla.

 

 

 

 

Deixa un comentari