Publicat el 30/05/2019

El complex hoteler, esportiu i comercial Sorli Emocions acollirà una nova edició de l’Emocions Market, una trobada de tendències que combinarà moda, disseny, gastronomia, música en directe i diverses activitats per gaudir amb amics o en família

Els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny el complex comercial i esportiu Sorli Emocions  acollirà una nova edició d’aquest esdeveniment social de referència al Maresme que es celebra a Vilassar de Dalt (Plaça de Can Nolla, 1) i que espera rebre més de 8.000 visitants.

Basat en el “concept store” on trobar des de productes gourmet o d’alta cosmètica fins a moda, joieria, decoració i art, l’Emocions Market té lloc sota dues haimes de 400 i 200 metres quadrats on l’entrada i el pàrquing són gratuïts.

La haima més gran acollirà la mostra de tendències, moda, complements i objectes de la llar, entre d’altres productes, i la segona constituirà un espai chill out on relaxar-se, prendre l’aperitiu i xerrar tot gaudint de música en directe a càrrec dels grups Aly Alma (Soul i Rock), A Ciegas amb Enric Gómez i Jonathan Herrero (Blues) i Chino Swingslide (R&B).

L’“Emocions Market” d’enguany presenta com a novetats una barra de còctels i un espai exclusiu per a la gastronomia artesana. A més a més, també es comptarà amb una variada oferta gastronòmica sobre rodes amb diversos foodtrucks. Com en les darreres edicions, també s’organitzaran diferents activitats infantils i el “divendres i dissabte” tancarà a les 23h per facilitar que els assistents puguin sopar-hi.

Deixa un comentari