Publicat el 17/02/2016

El diumenge 21 de febrer es farà una nova capta de sang a Sant Vicenç. La unitat mòbil del Banc de Sang del Departament de Salut s’instal·larà al Casal de la Gent Gran (Centre Cívic El Gorg), de 10 a 14 hores.
Totes les persones majors d’edat i amb bon estat de salut tenen l’oportunitat de donar sang a Sant Vicenç. El poder disposar de derivats de la sang és un element bàsic pel funcionament dels nostres hospitals.
Molts santvicentins i santvicentines són ben conscients d’aquest fet i de forma anònima i desinteressada ja fa anys que col·laboren de forma important en les campanyes de capta de sang que s’organitzen amb la col·laboració de l’Associació de Donants de Sang del Maresme. Per tant, des de la Regidoria de Sanitat es convida a tothom a sumar-s’hi una vegada més a fer més gran la participació de Sant Vicenç en les donacions de sang i poder mantenir la línia ascendent dels últims anys.

Us recordem que pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 65 anys que pesi més de 50 quilos. Els homes poden donar fins a 4 vegades a l’any i les dones, 3, sempre i quan es respecti l’interval mínim de dos mesos entre donació.

Campanya donació Sang a St. Vicenç de Montalt 
Dia: Diumenge 21 de febrer 2016 
Hora: De 10 A 14 h AL 
Lloc: Centre Cívic El Gorg “Casal de la Gent Gran”

La Regidoria de Sanitat vol agrair l´esforç de difusió i la tasca permanent en favor de la donació de sang que es porta a terme des de l´Associació de Donants de Sang del Maresme.

Deixa un comentari