Publicat el 28/11/2016

 

Del 7 al 18 de novembre passat la Policia Local d’Argentona va dur a terme una nova campanya de control de velocitat amb radar, actuació que realitza el cos de manera semestral en alguns dels punts més conflictius del municipi.

Dels resultats i l’informe obtingut es detecta un augment de la velocitat i els vehicles denunciats a l’accés i sortida del municipi pel carrer Sant Sebastià de Baix, en relació amb els controls realitzats l’any 2015 i el primer semestre de 2016.

En aquesta última campanya, es van denunciar més d’un 16% dels vehicles controlats en aquest carrer, en superar els 50km/h en una via on el límit de velocitat està en 30km/h. En aquest sentit s’està treballant en la implementació d’un projecte viari que millori la seguretat i redueixi la velocitat de pas dels vehicles en aquest punt.

Altres zones on la darrera campanya de la policia ha controlat la velocitat dels conductors han estat l’Avinguda Molí de les Mateves, la Ronda de Llevant, carrer Gran i  l’accés a la urbanització de Les Ginesteres.

Deixa un comentari