Publicat el 21/07/2017

Amb aquesta campanya es vol recordar a totes les persones que l’Ajuntament disposa d’un servei gratuït de recollida de residus voluminosos.

Des de la Regidoria de Medi Ambient s’acaba d’impulsar una nova campanya que vol dissuadir l’hàbit d’alguns vilatans d’abandonar els trastos vells i andròmines al carrer, ja sigui al costat de contenidors de la brossa o en qualsevol indret de la via pública.
Es tracta d’una pràctica que dificulta el correcte ús i buidat dels contenidors i que dóna una sensació de deixadesa, a més d’estar prohibit. De fet, les persones que abandonen trastos al carrer s’enfronten a sancions econòmiques.

Amb aquesta campanya es vol recordar a totes les persones que l’Ajuntament d’Arenys de Mar disposa d’un servei gratuït de recollida de residus voluminosos. Amb una sola trucada, qualsevol veí pot demanar que li vinguin a recollir els trastos vells i acordar amb l’empresa que ofereix el servei, el dia, hora i punt de recollida. Una tasca senzilla i gratuïta que facilita la feina als vilatans i que millora visualment l’aspecte dels nostres carrers.

Per tal de donar a conèixer aquest servei que l’Ajuntament fa anys que ve prestant, s’ha iniciat una acció a peu de carrer mitjançant la qual s’enganxa un adhesiu als trastos abandonats a la via pública. En aquesta enganxina es recorda que llençar-ho al carrer ens molesta a tots i que es disposa del servei gratuït de recollida de voluminosos. A l’adhesiu s’hi pot llegir el lema “Aquí no. Fa nosa!” per fer visible la molèstia que suposa aquesta mala pràctica.

Si desitgeu més informació sobre el servei de recollida de voluminosos podeu  clicar http://www.arenysdemar.cat/document.php?id=22401

Deixa un comentari