Publicat el 25/05/2020

És la segona dona que ocupa el càrrec a l’Ajuntament

Gina Sabadell ha estat escollida aquest divendres 22 de maig de 2020, en el ple extraordinari municipal celebrat al saló de plens de l’antic Ajuntament, nova alcaldessa de l’Ajuntament d’Argentona.
Tots els caps de llista dels grups del consistori s’han postulat com a candidats a l’alcaldia i, després d’una votació secreta que s’ha resolt sense majoria absoluta, Sabadell ha estat nomenada com a nova batllessa en encapçalar la llista d’Unitat Argentona per la República, força més votada a les darreres eleccions municipals i que manté el govern des de l’inici del mandat.
Sabadell ha estat regidora de RRHH, Participació Ciutadana, Transparència, Joventut, Igualtat i Gent Gran durant el primer any de mandat i també en la seva estrena com a càrrec electe. Ha ocupat l’alcaldia en funcions des del passat 13 de març, després de la renúncia al càrrec i l’acta de regidor d’Eudald Calvo, alcalde des del 2015.

Perfil
Gina Sabadell és la segona dona que ocupa l’alcaldia de l’Ajuntament d’Argentona. Va ocupar el número 2 a la llista de la coalició Unitat Argentona per la República, que es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals del 2019, essent la llista més votada i formant un govern en minoria a l’Ajuntament d’Argentona. És mare de dos fills i viu a Argentona des del 2010.

Trajectòria
Llicenciada en Filologia catalana, ha treballat en l’edició de diverses revistes. Compta amb un postgrau en auditoria pública de la Facultat d’economia i empresa de la UB, i nombrosos cursos sobre comptabilitat pública, gestió de subvencions, règim jurídic i procediment administratiu, entre d’altres.Ha treballat durant quinze anys a l’Àrea de Serveis Econòmics de l’Ajuntament d’Argentona.
Col·laboradora del col·lectiu artístic Lectures en Veu Alta i participant en la tertúlia literària que s’organitza des de la biblioteca municipal. També ha estat jurat de la Mostra Literària d’Argentona.

Deixa un comentari