Publicat el 25/10/2019

Amb aquesta formació es pretén animar la ciutadania a perdre la por i a donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom

La Regidoria de Promoció de la Salut ha organitzat dos nous cursos de reanimació cardiopulmonar, on també s’ensenyarà utilitzar els desfibril·ladors instal·lats al poble per tal que la ciutadania perdi la por a fer-los servir si es troben en una situació que ho requereixi.
Els cursos, gratuïts, es faran el dimarts 19 i el dissabte 30 de novembre, el 19 en horari de tarda, de 16 a 19 h a l’institut Pere Ribot i el 30 en horari de matí, de 10 a 13 h al centre social Mn. Josep M. Galbany.
Les persones interessades cal que enviïn un correu electrònic a padillaal@vilassardemar.cat o truquin al Tl. 93 754 24 00, ext. 700.
Els cursos són fruït d’un treball transversal entre institucions: Ajuntament, Diputació de Barcelona i l’Institut Català de la Salut (CAP Doctor Masriera). Amb aquesta formació es pretén animar la ciutadania a perdre la por, a desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom.
Actualment a Vilassar de Mar existeix una xarxa d’espais cardioprotegits amb un total de 17 desfibril·ladors dels quals set són exteriors, cinc mòbils i cinc interiors.

Deixa un comentari