Publicat el 07/11/2018

Amb aquesta formació es pretén animar la ciutadania a perdre la por, a desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom

La Regidoria de Promoció de la Salut ha organitzat dos nous cursos de reanimació cardiopulmonar, on també s’ensenyarà utilitzar els desfribril·ladors instal·lats al poble per tal que la ciutadania perdi la por a fer-los servir si es troben en una situació que ho requereixi.

Els cursos, gratuïts, es faran el 29 de novembre i l’1 de desembre. El dijous 29 en horari de tarda, de 16 a 19 h i el dissabte 1, en horari de matí, 10 a 13 h.
Les persones interessades cal que enviïn un correu electrònic a martacasas@vilassardemar.cat.

Els cursos són fruït d’un treball transversal entre institucions: Ajuntament, Diputació de Barcelona i l’Institut Català de la Salut (CAP Doctor Masriera). Amb aquesta formació es pretén animar la ciutadania a perdre la por, a desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom.
Actualment a Vilassar de Mar existeix una xarxa d’espais cardioprotegits amb un total de setze desfribril·ladors dels quals vuit són exteriors, cinc mòbils i tres interiors.

 

Deixa un comentari