Publicat el 20/09/2019

La biblioteca municipal Martí Rosselló i Lloveras enceta una sèrie de cursos d’alfabetització digital. Els cursos tenen com a objectiu facilitar la introducció i la familiarització de la gent gran a les tecnologies digitals.

El primer d’aquests cursos és sobre iniciació als smartphones, o telèfons intel·ligents. En aquesta formació s’ensenyarà des de zero a utilitzar aquests aparells, des de com encendre’ls i apagar-los, fins a la seva personalització, passant per fer i rebre trucades o gestionar l’agenda de contactes. El curs, amb cinc hores de durada, es farà en dues sessions, els dies 24 de setembre, de 10 a 13 h, i l’1 d’octubre, en horari de 12 a 14 h.

El segon curs començarà el dia 1 d’octubre i és d’iniciació a la informàtica. Aquesta formació estarà organitzada en tres blocs: coneixement de l’ordinador, de l’entorn Windows i de la navegació per internet. El curs, de 16 hores de durada, consta de 8 sessions que es faran els dies 1, 8, 15, 22 i 29 d’octubre i 5, 12, 19 de novembre. Les classes es faran de 10 a 12 h

Finalment, el tercer i darrer d’aquests cursos d’alfabetització digital és d’optimització de l’emmagatzematge dels telèfons intel·ligents, i en ell els alumnes aprendran a gestionar l’aplicació Google Fotos, tant des del telèfon com des de l’ordinador. El curs, amb 8 hores de durada, es farà en quatre sessions els dies 26 de novembre i 3, 10 i 17 de desembre, de 10 a 12 h.

Els cursos són gratuïts, però cal fer inscripció prèvia. Per fer-la, només cal trucar a la biblioteca al telèfon 93 751 01 45. Les inscripcions estan obertes.

Deixa un comentari