Publicat el 22/05/2019

Han tingut una gran acollida per part dels usuaris, i el 98% afirma que el menjar li arriba a una temperatura adequada

Durant el primer trimestre d’aquest any, l’Hospital de Mataró es va proveir de nous carros per repartir el menjar que permeten servir els aliments a unes temperatures més òptimes. Es tracta d’uns carros amb safates que s’endollen a una estació que injecta aire calent fins a assolir els 100ºC durant 15 minuts. Un cop passat aquest temps, l’aïllament del carro permet mantenir la temperatura dels plats durant 60 minuts.

Excel·lent acollida dels usuaris. Durant el primer mes de la seva implantació es va fer una enquesta entre els pacients ingressats, on es van obtenir més de 1.100 respostes i el 98% va contestar que el menjar li havia arribat a una temperatura adequada.
Se soluciona així una problemàtica que quedava palesa en les darreres Enquestes de Satisfacció del Servei de Restauració del CSdM, on una de les queixes més habitual dels usuaris era que el menjar no arribava calent a les habitacions.  En la última enquesta realitzada, la puntuació sobre la temperatura dels àpats que van donar els pacients enquestats va ser de 5,8 sobre 10 (la més baixa de tots els paràmetres valorats).

La inversió d’aquest equipament, que inclou també noves safates i vaixelles, va ser de 265.000 euros. Una inversió que ha permès millorar notablement la qualitat del Servei de restauració, tant des del punt de vista gastronòmic com de seguretat alimentaria, així com la satisfacció dels usuaris.

Deixa un comentari