L'Ajuntament de Vilassar de Mar destina 350.000 euros a nous ajuts socials per minimitzar els efectes econòmics de la covid-19 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/08/2020

Aquests ajuts es podran sol·licitar fins el proper 31 de desembre

L’Ajuntament destinarà 350.000 euros en ajuts socials de caràcter econòmic a persones que hagin estat afectades directa o indirectament per la crisi de la covid-19 i es troben en situació d’especial necessitat i/o emergència.
Aquests ajuts, que complementen els que anualment atorga l’Ajuntament, es podran sol·licitar fins el proper 31 de desembre i pretenen contribuir a contenir l’empitjorament de persones o famílies en situació de carència, dificultat socioeconòmica o risc d’exclusió social en l’actual context.
La crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia del coronavirus ha agreujat la situació de persones i famílies que ja eren en risc d’exclusió social i la de moltes altres que, per aquest motiu, han vist afectades la seves fonts d’ingressos.

Per ajudar a minimitzar els seus efectes, i a proposta de la regidoria de Serveis Socials,  l’Ajuntament de Vilassar de Mar va decidir aprovar una partida extraordinària de 350.000 euros per complementar els ajuts anuals que ja havien estat esgotats.
Les persones susceptibles d’acollir-se a aquests nous ajuts podran sol·licitar-los demanant cita prèvia a l’equip de serveis socials del consistori.
El personal de serveis socials els informarà de la documentació necessària per fer la sol·licitud i els proporcionarà el formulari.

 

 

Deixa un comentari