Publicat el 16/05/2019

L’establiment té una superfície de vendes de 1.635 m² i 101 places d’aparcament, i amb la seva obertura s’han creat 40 nous llocs de treball a la localitat

El passat 8 de maig, Bonpreu, va inaugurar un nou supermercat al Masnou, situat al c/ de Flos i Calcat cantonada amb el c/ del Pintor Domènech i Farré.  El supermercat consta de totes les seccions habituals on destaquen les de producte fresc. També disposa de novetats com l’espai de pizza al teu gust i la peixateria amb un forn bullidor de peix que permet als clients emportar-se la seva compra de peix i marisc cuit amb l’acompanyament que desitgin.

Bon Preu ha fet una inversió de 7,3 milions en la construcció del nou supermercat. L’equip de treballadors de l’establiment està format per 40 persones, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació. Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència al Maresme, ampliant el servei que ja està oferint als establiments Bonpreu d’Arenys de Mar, Calella, Canet de Mar, Mataró i Tordera.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, per una excel·lent atenció al client, els preus molt competitius i per un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i energètica
El nou supermercat del Masnou s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.
Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Sobre el Grup Bon Preu
Actualment Bon Preu té 7.400 treballadors, fet que situa el Grup entre les 10 empreses amb més empleats amb seu a Catalunya i ha creat 1.400 llocs de treball nous els últims 12 mesos. Amb aquesta nova obertura disposa de: 128 establiments Bonpreu, 55 establiments Esclat, 48 benzineres EsclatOil i 12 punts de recollida online BonpreuEsclat que s’aniran ampliant progressivament.
Des del mes de gener el Grup ofereix el servei d’entrega a domicili de la compra online a Osona (Vic, Gurb, Calldetenes, Folgueroles i St. Julià de Vilatorta) i al Vallès Oriental (Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles).

Deixa un comentari