Publicat el 06/11/2020

El Síndic Municipal atendrà els ciutadans de forma presencial un cop a la setmana

Aquest dijous, al Ple Municipal, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va proposar Pere Porti per a ser el Síndic Municipal de Calella, el qual es va sotmetre a votació del Ple i va ser aprovat per unanimitat amb els vots a favor de tots els assistents.

Pere Portí va ser l’únic candidat que es va presentar per a desenvolupar les funcions de la sindicatura municipal i que, a més, complia amb les condicions d’elegibilitat i compatibilitat i, per això, va ser la proposta de l’Alcaldessa al Ple Municipal.

El Síndic Municipal exercirà les seves funcions durant un termini de 5 anys, podent ser reelegit, com a màxim per un termini de 5 anys més, sense que una mateixa persona pugui exercir el càrrec més de dos mandants consecutius.

El passat 21 de novembre de 2019, Sílvia López, la primera Síndica Municipal, va renunciar al càrrec per motius personals després de presentar l’informe anual de les actuacions de la sindicatura municipal. Amb un balanç de 32 expedients atesos al llarg de quasi dos anys de dedicació, López va deixar el càrrec, per motius personals, i va rebre l’agraïment i les felicitacions de tots els grups municipals.

Deixa un comentari