Nou servei de newsletters als usuaris de laclaudigital.cat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 05/07/2012

Després de l’èxit obtingut tant a Facebook com a Twitter, la revista La Clau també informarà als seus lectors i seguidors a través de newsletters setmanals. Amb aquest nou servei totalment gratuït, els usuaris registrats a la pàgina web de La Clau, laclaudigital.cat, rebran a partir d’avui una selecció de les notícies més rellevants, l’entrevista de la setmana, una recepta de cuina i un enllaç per accedir a l’edició digital de la revista.


Des de fa pocs dies, els usuaris registrats ja poden afegir els seus comentaris a diferents seccions del nostre web i,  en els propers dies, els mateixos usuaris també tindran la possibilitat de participar en exclusiva als sortejos de nombrosos regals, només per votar a “L’enquesta de la setmana”.


D’aquesta manera, La Clau ofereix als seus lectors un espai més dinàmic i participatiu a través del seu web, on una mitjana de 10.000 usuaris entren de forma habitual i accedeixen gratuïtament a tota la informació actualitzada del Baix Maresme, l’Espai del comerç i les seccions Immobiliària, Motor, Restaurants, Cinema, Treball, Notícies, Concerts, Cuina i Agenda.


Per gaudir de tots els avantatges d’aquest nou servei gratuït, només cal entrar a laclaudigital.cat i clicar a Registra’t.

Deixa un comentari