Publicat el 06/06/2022

Aquest Punt TIC està dotat d’una sala amb nou ordinadors connectats en xarxa amb accés a Internet i impressores, i que disposen de programari actualitzat

 

 

L’Ajuntament d’Arenys de Munt s’adhereix a la Xarxa Punt TIC de la Generalitat de Catalunya, que posa a disposició de la ciutadania l’equipament necessari per facilitar l’accés a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i, d’aquesta manera, a la societat del coneixement.

El Punt TIC és un espai orientat al desenvolupament de processos integrals d’alfabetització digital i d’accés a les noves tecnologies, dotat d’equipament informàtic i ajuda personalitzada.

És el lloc on les persones participants realitzen accions per a la seva capacitació tecnològica, desenvolupant així les habilitats, destreses i coneixements útils per incorporar-se a la societat de la informació i superar la fractura digital.

Un Punt TIC és un local d’accés públic obert a tothom, a qualsevol ciutadà, empresa, col·lectiu, professional, administració local que manifesti la seva voluntat i/o necessitat d’accedir als recursos que la Xarxa Punt TIC els ofereix, amb caràcter general i, de forma prioritària, aquells col·lectius socials o empresarials amb més dificultats d’accés a la societat de la informació.

El Punt TIC de l’edifici Escorxador està dotat d’una sala amb nou ordinadors connectats en xarxa amb accés a Internet i impressores, i que disposen de programari actualitzat. També hi ha servei d’escàner i càmera web.

L’horari d’accés lliure és de dilluns a divendres de 2/4 de 5 de la tarda a 8 del vespre, prioritàriament per a persones adolescents i joves del poble. Per a accés públic obert a tothom, cal demanar cita prèvia a joventut@ademunt.cat o trucant al 93 793 94 36.

Per a més informació de la Xarxa Punt TIC, podeu visitar aquesta pàgina.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Munt

Deixa un comentari