Publicat el 23/06/2017

El Tecnocampus i l’Ajuntament de Mataró, juntament amb el centre tecnològic EURECAT i l’associació ASEGEMA, van convocat el passat mes de maig la primera edició dels Premis ReimagineTextile, adreçats a emprenedors i empreses de recent creació amb idees de negoci relacionades amb la tecnologia i la innovació en el tèxtil.

En la iniciativa també hi col·laboren la Diputació de Barcelona, ACCIÓ, AEI Tèxtils , Escola de Disseny LCI, Escola universitària Elisava , Moda 22, i Materfad.

L’objectiu d’aquest premis és contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró, mitjançant el suport econòmic, logístic i d’acceleració  dels nous projectes empresarials.

L’organització dels premis veu molt positiva la participació en aquesta primera edició, en què s’han rebut 9 candidatures, distribuïdes en 4 per a la categoria de millor idea empresarial i 5 per a la categoria de millor start-up.

El dia 11 de juliol es donaran a conèixer els guanyadors dels premis en un acte al Centre de Congressos del TecnoCampus. La categoria Millor Idea Empresarial ofereix una dotació econòmica de 3.000 euros per al primer classificat. La dedicada a les millors start-ups emergents, ofereixen un premi en metàl·lic de 5.000 euros per al  primer classificat i 3.000 per al segon. Tots els guanyadors rebran a més suport en l’estudi de viabilitat tècnica del seu producte, suport de “mentors” i descomptes en l’ús d’espais d’incubació per desenvolupar el seu projecte empresarial al parc tecnològic del Tecnocampus, entre d’altres avantatges.

Deixa un comentari