Publicat el 03/03/2017

Martí Ventura: “A Afronora anem a l’Àfrica, als orígens del jazz”. L’espectacle, coincideix amb el 20è aniversari de la Big Band. El nou projecte de la Big Band Granollers, aquest diumenge, al Teatre Auditori de la ciutat

El vestíbul del Teatre Auditori de Granollers va acollir, ahir dijous, la roda de premsa de presentació de l’espectacle Afronora, la nova creació de la Big Band de Granollers, que es podrà veure aquest diumenge, dia 5 de març (18 h), a la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; la regidora de cultura, Mireia López; Teresa Llobet, de l’Associació Cultural; Xavier Fort, de l’empresa La Botzina, i del director de la Big Band Granollers, Martí Ventura.

El mateix Martí Ventura va explicar que aquest tercer treball que té com a protagonista el personatge de dibuixos animats Nora “és un viatge a l’Àfrica, als orígens del jazz”. Ventura també va precisar que, a l’espectacle, que coincideix amb el 20è aniversari de la Big Band, “la part audiovisual també és important, igual que la tasca de la Botzina en el guió didàctic i el dossier per als col·legis. És un treball d’equip”.

Xavier Fort, de l’empresa La Botzina, especialitzada en l’elaboració de concerts didàctics, va apuntar a la roda de premsa que “amb Afronora esperem repetir l’èxit dels dos espectacles anteriors de la Nora, un projecte que es va iniciar el 2004 i que ha comptat amb més de 300 representacions”.

Dia: Diumenge 5 de març
Hora: a les 18h.
Lloc: Teatre Auditori de Granollers

Més informació: www.teatreauditoridegranollers.cat

Deixa un comentari