Publicat el 20/10/2017

Les obres per recuperar el pas soterrat de l’estació que en el seu dia va ser anul·lat per ADIF ja han finalitzat.

Els treballs, que es van iniciar el mes de juny, han servit també per ampliar la vorera i desplaçar el pas de vianants fins davant la porta de l’estació, reduint el seu recorregut i millorant la seva seguretat.  Alhora, s’han  fet millores a la zona d’aparcament de vehicles, a on s’ha generat  una zona d’ acompanyament i recollida d’usuaris del tren, així com una reserva d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda.

Els treballs han tingut un cost de 236.625,50 € (IVA inclòs), que de moment ha assumit l’Ajuntament però que es reclamarà a ADIF (la part corresponent al pas soterrat) i al departament de Territori i Sostenibilitat (la part corresponent a la vorera).

Cal recordar que des de fa anys, tant la ciutadania com l’Ajuntament demanaven que, per seguretat, es tornés a obrir el pas soterrat que en el seu dia va quedar anul·lat. Una demanda que l’Ajuntament ha traslladat a Adif reiterades vegades sense èxit i finalment ha optat per tirar endavant i reclamar-ne l’import a posteriori.

La nit del passat 16 d’octubre es van fer els treballs d’asfaltat i senyalització de l’N-II al seu pas per la zona de l’estació.

Deixa un comentari